28 maj, 2021 #Artikler

Vil du lære at gå i høje hæle?

Det ser smukt og selvsikkert ud, når man ser en kvinde gå elegant, og problemløs i høje hæle. Man tænker: “Gid jeg selv kunne gå i høje hæle” – Og det kan du også, du skal bare lige lære det først.

Start med en lav hæl, og øg højden med tiden

Et godt trick er, at man starter med en sko eller stilet, som har en lille hæl, hvis det går problemløst, så bør du have en højere hæl, hvis der dér opstår problemer med balancen, så bør du gå i netop de sko, indtil du føler, at du har balancen. Når så du føler dig 100% sikker i de sko, både kan løbe og danse i dem, uden du tænker over det, så kan du investerer i nogle sko, som har lidt højere end det. På den måde, så lærer du at gå i høje hæle, på en stille og rolig måde, hvor du lærer balancen. For det er balancen der driller mest.

Hold balancen med mellemgulvet

Når du skal gå i høje hæle, tror man udelukkende, at det er balancen, man er ustabil i. Men når man skal gå i høje hæle, skal man lære at holde balancen med sit mellemgulv, altså den nederst del af maven. Ret ryggen, så du får lettere ved at holde balancen, frem med brystet. Når du holder balancen i maven, så kan du slappe lidt mere af i benene og i knæene, og din gang vil begynde at se mere ukompliceret og naturlig ud.

Du kan købe sko, stiletter eller sandaler her – læs mere.

You Might Be Interested In