11 maj, 2021 #Artikler

Tre gode råd til den perfekte sommer makeup

Når sommeren står for døren, kan det være tid til at kigge sine rutiner igennem for at se, om der skulle være ændringer. Man vil helst gerne følge med stilen og tidens tendenser, også når det kommer til makeup.

Hvert år kommer der nye tendenser indenfor makeuppens verden, så der er nok at følge med i. En flot lagt makeup komplimenterer både ethvert ansigt, men også de fleste kjoler eller bluser. Til alle sommerens fester kan det være smart at have sat sig ind i, hvordan man får langt den flotteste sommermakeup. 

Mat øjenskygge giver øjnene nyt liv

Mange har oplevet at få komplimenter på sine øjne. Det giver også rigtig god mening, for øjnene er et meget smukt og unikt sted på kroppen. De fleste bruger lidt mascara og måske eyeliner til hverdag, men de misser fuldstændig det store potentiale som mat øjenskygge er. Mat øjenskygge kan nemlig give øjnene et helt nyt liv, og du vil helst sikkert kun få flere komplimenter på dine øjne, hvis du bruger det.

Mat øjenskygge kan købes i alle regnbuens farver, så derfor kan de være smart at finde den perfekte farve til dine øjne. Har man blå eller grå øjne passer gyldne nuancer godt til, mens grønne og brune øjne passer bedre sammen med mere metalliske farver, som lilla eller guld. Uanset hvad, så bliver mat øjenskygge helt sikkert din nye favorit til sommer makeuppen.

Lækre læber til lyse nætter

Lip gloss er en af de helt nye tendenser, som er blevet rigtig populært i enhver kvindes makeuppung. Lip gloss giver læberne et fint og luftigt pift uden, at ens makeup kommer til at virke for tung. Hvis man havde valgt en læbestift eller en anden form for læbeprodukt, hvor farven er meget mere pigmenteret, så kan ens makeup hurtigt kommer til at se meget voldsom ud.

Samtidig så passer en pæn lip gloss også rigtig fint sammen med en mat øjenskygge, fordi de to ting kan komplimentere hinanden. Det, at ens lip gloss ikke drager for meget opmærksomhed, betyder, at ens øjenskygge står meget mere frem og fanger andres blikke.

Simpel og naturlig hud

Nogle tænker kun, at øjne og læber er det vigtigste. Det er selvfølgelig rigtigt, at det er disse steder, hvor man har mest mulighed for at lege med farver og tekstur, men man skal aldrig overse resten af huden i ansigtet. Huden er nemlig som et lærred, hvor man kan male andre ting på. Derfor er det også vigtigt, at man bruger noget tid på at sørge for, at ens lærred er i den bedste kvalitet.

Måden man bedst kan ramme en flot sommer makeup, er med en naturlig hud, der ikke bliver for mat og fuld af pudder. Det kan nemlig få ansigtet til at se unaturligt ud. Samtidig bliver resten af ens makeup også ødelagt. Det betyder, at hvis man har brugt langt tid på eksempelvis mat øjenskygge, så ser den ikke lige så flot ud, hvis huden ikke er pæn.

You Might Be Interested In