23 juli, 2021 #Artikler

Ting, du kan tage med, når du skal på stranden

Når temperaturen er på det højeste i Danmark, så er det også med at udnytte de danske strande. For det er bare rigtig hyggeligt at være på stranden, især på de strande i Danmark, som er essentielle sand- og badestrande.

At tage på stranden er noget man som voksen, enden kan lide, eller hade. For sand ender alle steder, og det kan være for nogle en ubehagelig ting, at have sang i undertøj og hår. Men har man børn, så er det kun en positiv oplevelse, for det er det rene paradis for børn.

Men for at gøre det endnu sjovere, kan man tage udstyr med, som både er underholdende for børn og voksne.

Fiskenet og spand

Fiskenet er altid et hit. Om der er fisk eller ej, så er der altid et eller andet andet dyr, som kan fanges. Et fiskenet til krabber, kan også være ideelt, hvis man ved, at der er krabber. Det vigtige er dog, at man husker at lære sine børn, at dyrene skal behandles ordentligt, og slippes fri, når man er færdig med at fiske.

Udstyr til sandet

Har man små børn, så er det også et must, at man har legetøj med, når man kan grave med og bygge sandslotte. Børn kan få timevis til at grave i sandet, både i det tørre sand, men også i det våde sand ved vandkanten. Hvis man ikke har skovle og spand med, så kan man hurtigt gøre brug af det udstyr, man nu har med, såsom en kop, skeer eller andet.

Rav kese

En rav kese, et et stykke værktøj, som gør, at man lettere kan finde rav i vandkanten. Dette er især essentielt, hvis man er på stranden på Danmarks vestkyst, hvor der er størst sandsynlighed for at finde rav. En rav kese ligner en fiskestang, men fås i forskellige former og i forskellige masker. Man kan få finmasket og grovmasket, alt efter hvor grundig man vil være. Rav kesen kan bruges i vandkanten, men også når du er på dybere vand. Den er udstyret med en krog, så man kan løfte tang med og under nettet for rav. Desuden har nogen modeller, hvis du kigger på ravfund.dk, ravkeser med teleskopudtræk, som gør det nemmere, hvis man er på dybt vand, at komme helt ned på bunden.

Udstyr til vand-leg

Udover at man kan tage legetøj med til sand, så kan man også tage legetøj med til vandet. Her kan det være en oppustelig madras, det kan være baderinge eller eventuel en badebold. Det vil skabe aktivitet i vandet, så børn og voksne kan få kvalitetstid sammen.

Picnic udstyr

Når man har leget i sandet og i vandet, så er det også vigtigt, at have noget at drikke med. En lækker picnickurv med lækkerier i form af snacks, lette mad-anretninger og kolde drikke, er altid et hit på stranden på en varm sommerdag. Især væske er en vigtigt, når det er varmt, så man ikke dehydrerer, da tiden ofte flyver afsted, når man rigtig hygger sig.

You Might Be Interested In