01 maj, 2021 #Artikler

Suppler din moderne livsstil med tøj fra Sofie Schnoor    

Står du og mangler et nyt look, der emmer af moderne livsstil, coolness og elegance? Så skal du prøve at tage et nærmere kig på det smarte og trendy tøjmærke fra sofie schnoor. Her kan du vælge blandt et bredt og velassorteret sortiment, der tæller alt fra fine, feminine kjoler fuld af smukke blomster til cool T-shirts med print og statements. I denne artikel vil vi se lidt nærmere på, hvordan man kan vælge tøjet fra Sofie Schnoor som en integreret del af sin moderne livsstil.

Gå til yoga med Sofie Schnoor 

Når man går til yoga, som så mange gør nu om dage, er det med at have yogastilen i orden. Her er der leggins fra Sofie Schnoor, der sagtens kan bruges både til yoga og pilates og meditation. Dertil kan man kombinere de smarte leggins med en cool T-shirt, der også sidder behageligt og giver en fri følelse i kroppen. Her kan man oplagt vælge den T-shirt, hvor der står ”Freedom” på forsiden med flot print. Skal man have det lidt mere rocket, kan man også vælge ”Rock and Roll” T-shirten, der emmer af råhed og smart attitude. Så er man klar til dagens yoga udfordring, og tilmed i et smart og cool outfit.

Giv den gas på de feminine tangenter    

Vejret kan være lunefuldt i Danmark, og derfor er der ekstra god grund til at vælge tøj efter temperaturerne og vejrliget. Hvis det er de lune og varme sommernætter, der er kommet til Danmark, kan man med fordel vælge en smuk og feminin lang eller knækort kjole i smukke blomstrede print. De går godt til smukke sandaler og en fin sommerhat. De er lette og luftige i materialet og derfor utroligt behagelige at have på, når det er varmt, og man samtidig sveder. Her kan en luftig sommerkjole være det, der redder hele dagen, når man kan få vind ind under skørterne og på denne måde blive afkølet lidt.

Bær smarte shorts til hverdag og fest

Ikke alle kvinder er til lange eller korte kjoler, og der er derfor også rig lejlighed til at vælge nogle smarte shorts i sortimentet fra Sofie Schnoor mærket. Disse er relativt korte, og giver luft til benene. De kan kombineres med en smart skjorte eller en T-shirt, som matcher til i farverne. Disse shorts giver et feminint look, hvis man sætter dem sammen med smarte sandaler, høje stiletter eller klipklappere. De kan nemt bruges både til hverdag og fest og både tones op og ned, alt efter lejligheden.  

Vælg Sofie Schnoor til byturen 

Står man og skal en tur i byen, er der mange gallaoutfits i Sofie Schnoor sortimentet. Det kan for eksempel være en smuk, lang blomstret kjole eller en kort nederdel, der kombineres med en smuk top. I disse corona tider kan du også finde ”face masks” i stof i sortimentet, så du kan være tryg, sikker og smart på samme tid, når du skal i byen og bevæge dig rundt i det offentlige rum. 

You Might Be Interested In