23 december, 2021 #Artikler

Skub et par betalinger og få mere luft i din økonomi

Er du vild med at shoppe, så kan det være det her noget du skal have!

Hvis du er vild med at shoppe, men tit bliver holdt lidt tilbage af din konto. Så kan det være du skal have en smart konto fra f.eks. viabill. Det er lidt det samme som at have en kasse kredit der altid står klar til de måneder hvor du mangler lidt penge. Den er gratis at have når du ikke bruger den. Der kommer kun lidt rente på når du køber via systemet. 

Den er hovedsagelig lavet til onlinekøb. Den fungerer lidt som et kort eller mobilepay. Der er langt over 3000 butikker der tager den smarte betalingsmetode, så du kan købe alle de steder du plejer. Med andre ord, alle varer på nettet kan dermed nemt købes på afbetaling. Det er lige meget om det er tøj, mad, værktøj, elektronik, sko, frækt lingeri, sommerdæk, hårde hvidevarer, møbler ja endda sexlegetøj. Alt kan samles på den smarte konto, så du får en fælles afbetaling. Det gør det nemmere at styre samtidig med at det også er billigere. Det koster dybest set ikke meget mere end hvis du laver lidt overtræk. 

Hvordan kommer jeg igang og hvordan virker det ?

Det er nemt at oprette. Det tager kun få minutter og kræver blot et kort og nemid. Når du har det oprettet er du klar til at bruge det inden for få minutter. Du kan faktisk oprettet det i en købsprocess. 

Eftersom stort set alle onlineshops tager denne måde at betale på. Så kan du købe alle de varer du plejer, de steder du plejer. Du lægger dem i kurven går til kassen og vælger den nye betalingsmetode. Beløbet trækkes nu ikke på din konto men på den nye konto. Her kan du så logge ind bagefter og afgøre hvor hurtigt du vil betale det tilbage. 

You Might Be Interested In