06 juni, 2022 #Artikler

Sådan rengør du dine Nike Air Force 1s: Den ultimative guide

Alle har et par sneakers, som de elsker så meget, at de ønsker at beholde dem for evigt. Men hvad kan du gøre, hvis overdelen ser gammel og slidt ud eller føles for stram efter et par vaske? Som med de fleste ting i livet er det ikke godt med et overskud af noget. Du ønsker ikke, at dine Air Force 1’er skal være så rene, at du kan spise af dem, og du ønsker heller ikke, at de skal være så beskidte, at du ikke kan få dig selv til at bære dem igen. Nøglen ligger et sted midt imellem – hvor dine sneaks er velplejede, men stadig ligner en dag i parken snarere end en dag på gården. Heldigvis er rengøring af dine Nike Air Force 1s ikke raketvidenskab og kan gøres i et par enkle trin. Læs videre for at vide hvordan:

Udstyr, du har brug for

Hvis du rengør dine Air Force 1s for første gang, skal du bruge disse fire ting: – En spand eller et bækken fyldt med lunkent vand – En rengøringsbørste – En blød klud eller klud – Skopudsemiddel og/eller et skorengøringssæt Og hvis du har planer om at genfarve dine AF1’er, skal du også bruge: – Farvestof – sort, hvid eller en farve efter eget valg – En pensel – til at blande farvestoffet og til at påføre det – En skål med vand – En pensel – til at påføre farvestoffet på overdelen – En hårtørrer – En klud til at tørre den overskydende farve af dine sneakers – En blød klud til at tørre den tørrede farve af – En skål med vand og en blød klud til at rense dig selv

Trin 1: Fjern lugten

Du ønsker ikke at være den fyr, der altid lugter, som om han har været på en lang vandretur. Du vil gerne have, at dine Air Force 1s skal dufte godt, men heller ikke som om du har sprøjtet dem med luftfrisker. Hvordan gør du det? Det eneste du skal gøre er at hente en skål med vand, et par dråber rengøringsmiddel og en svamp. Bland svampen og rengøringsmidlet sammen, og gnid derefter svampen på begge sneakers. Lad dem tørre, og duft derefter til dine Air Force 1s igen. Du vil bemærke, at de dufter friskt og rent, men ikke overvældende.

Trin 2: Tør midten og toppen af

Hvis dine sneakers kun er lidt støvede, kan du tørre dem hurtigt af med en klud. Hvis de er særligt beskidte, kan du prøve dette trick: Hent en skål med vand, en børste og en blød klud. Læg sneakersene i skålen, og svirp børsten i vandet. Gnid derefter børsten på begge sneakers. Gnid indersiden af begge sneakers med den ene side af kluden. Med den anden side gnider du på ydersiden af begge sneakers. Du vil bemærke, at dine Air Force 1’er er rene, men ikke våde eller udtværet.

Trin 3: Tid til at skinne!

Hvis dine Air Force 1’er er lidt gamle og ser ud til at kunne bruge en ny omgang, eller hvis du bare gerne vil have dem til at se ud som nye ud igen, kan du anvende skopudsemiddel. Du skal blot komme lidt af pudsecremen på en ren, blød klud og gnide den ind i læderet. Lad det tørre, og påfør derefter endnu et lag for at få en ekstra skinnende finish. Hvis du vil gå endnu længere og få dine Air Force 1’ere til at se ud som om de er helt nye, kan du købe et skoreftersæt, der indeholder en renseløsning, polish og en børste. Du kan også få farvesikre rengøringsprodukter og farvestoffer, så du ikke ødelægger dine sneakers.

Afsluttende ord

Hvis der er én ting, som denne guide kan lære dig, er det, at det ikke behøver at være en pligt at rengøre dine sneakers. Det kan være en fornøjelig oplevelse, som vil få dine Air Force 1’er til at se så gode som nye ud. Så lad være med at udsætte rengøringen af dine sneakers for længe, og følg rengøringsvejledningen i denne guide.

You Might Be Interested In