02 august, 2022 #Artikler

Sådan får du det perfekte cat eye

Der er et par ting, du skal gøre for at få det perfekte cat eye. For det første skal du sørge for, at du har det rigtige værktøj. Du skal bruge en god eyelinerblyant eller flydende liner og en rolig hånd. For det andet skal du tage dig god tid. Lad være med at skynde dig! Det er vigtigt, at du får den helt rigtige form på cat eye’et. Endelig skal du ikke være bange for at eksperimentere. Prøv forskellige teknikker, indtil du finder en, der fungerer for dig. Med lidt øvelse vil du kunne opnå det perfekte cat eye hver gang.

De bedste produkter til krøllet hår

Hvis du har krøllet hår, ved du, at det kan være både en velsignelse og en forbandelse. På den ene side er krøller smukke og unikke. På den anden side kan de være svære at håndtere. Hvis du leder efter de bedste produkter til krøllet hår, er du kommet til det rette sted. Vi har samlet et par af vores favoritter, fra shampoo og balsam til stylingprodukter og meget mere. Så uanset om du ønsker at tæmme dit krus eller fremhæve dit naturlige krøllemønster, har vi dækket dig.

Sådan laver du din egen bodyscrub

At lave din egen bodyscrub er en god måde at spare penge på og få præcis den duft og konsistens, du ønsker. Desuden er det super nemt at gøre! Du skal bare blande sukker eller salt med en bærende olie som kokosolie, tilføje dine foretrukne æteriske olier til duft, og så er du klar til at gå i gang. Hvis du vil have en mere eksfolierende scrub, kan du prøve at tilsætte kaffegrums eller havregryn. Og for at få et ekstra boost af fugt kan du tilføje et par dråber glycerin. Når du har blandet det hele sammen, skal du blot opbevare din scrub i en krukke og bruge den efter behov.

Læs mere om elektrisk neglefil her.

You Might Be Interested In