16 maj, 2021 #Artikler

Ordentlige forhold på arbejdspladsen

Det er så vigtigt, at vi i lykkelige Danmark med så høj velstand og velfærd ikke lukker øjnene forhold, som ikke er ordentlige og rimelige på vores arbejdspladser. Alt for mange ansatte og medarbejdere før desværre det, fordi de ikke vil udstødes af fællesskabet, simpelthen er bange for at miste deres job eller ikke orker besværet. Det er enestående, at vi i Danmark har vores fagforeninger, om den skal vi bruge og gå til, når balladen opstår. Læs mere om gode arbejdsforhold og mangel på samme i følgende artikel her.

Få en bedre arbejdsplads med de rette kontorstole

Oftest hører vi om de dårlige sociale forhold på arbejdspladser. Sager hvor chefer og ledere udnytter deres magtposition, eller når folk får hug for at sige deres mening. Vi hører også ofte om dårlige arbejdsforhold, hvor mobning foregår selv blandt voksne. Det er alt sammen tunge ting at være en del af i sin dagligdag, og det er dybt alvorlig især for de, der er stærk involverede.

Ganske simpelt må vi bare heller ikke glemme, hvordan dårlige omgivelser og funktionelle møbler kan tage så meget af glæden væk fra dagligdagen på arbejdet.

Med en stol, som er dårlig at sidde på og ikke passer den enkelte medarbejder, kan rygskader og andre vedvarende lidelser fremkomme. Se det store udvalg af ordentlige kontorstole her, https://www.inventarland.dk/kontorstole/, som oveni også er forbrugeres storfarvoritter. Det er ganske klart også, at du ikke glæder dig til at kaste dig over et stykke arbejde og løsningen af nogle opgave, hvis du eksempelvis ved, at der er en dårlig stol, du skal sidde på i vente. Det er urimeligt og utaknemmeligt over for ens medarbejdere og ansatte ligegyldigt hvilket erhverv, I  befinder jer under. Sørg altid for at der er ordentlige kontorstole for de ansatte. Hvis det er penge fra kommunen, det drejer sig om til det, bør I anlægge en sag eller tage pengene et andet sted fra for at købe bedre møbler til arbejdspladsen og dens personale.

Du skal ikke finde dig i uacceptabel behandling

Det er vigtigt, du tør sige fra og ikke finder dig i noget, som er uretfærdigt på din arbejdsplads. Nogle ansatte oplever at blive talt nedværdigende til, og nogle oplever at blive socialt udstødt af fællesskabet. Nogle oplever begge dele og mere til. Andre oplever også at være bange for at begå fejl og tage chancer på deres arbejdsplads, og det bliver man på ingen måder bedre til sit fagområde af. Det er jo tydeligt, at så opstår der ingen faglig eller personlig udvikling for den enkelte medarbejder. Det er svært at lave om på miljøer og tendenser i en arbejdsplads, og det er også en umulig kamp og opgave at stå med selv. Hvis du på din arbejdsplads ikke føler, du vil blive mødt med nysgerrighed og forståelse, med de ting du nu har at sige om manglen på de gode sociale eller fysiske forhold, må du ikke miste modet. Her skal du søge hjælp hos din fagforening.

You Might Be Interested In