19 juni, 2021 #Artikler

Legetøj det 5 årige barn vil elske

Har du en lille dreng eller pige som er 5 år eller deromkring? Eller skal du finde en gave til et 5 årigt barn? Så vil jeg anbefale dig at læse med videre. I artiklen her vil vi nemlig beskrive ikke mindre end 3 forskellige typer legetøj det 5 årige barn vil elske at lege med, og dermed selvfølgelig også modtage i gave. De 3 typer legetøj, er legetøj med enhjørninger, PAW Patrol og Gurli Gris.

 

Legetøj med enhjørninger

Hvis du kender en lille pige, så ved du sikker også, hvor vilde små piger er med enhjørninger. Der er noget mystisk og magisk over enhjørninger, og så er de samtidig utroligt flotte. Alt det, som drager en lille pige. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at enhjørninge legetøj er utroligt populært hos piger omkring 5 års alderen. Drenge kan naturligvis også leget med enhjørninger, men det er hovedsageligt hos pigerne, at vi ser at det er en favorit. Hvis du mangler inspiration til enhjørningelegetøj kan du finder masser af gode ideer på https://www.enhjorninger.dk/. Du finder som sagt legetøj, men også tøj, smykker og mange andre fede ting med enhjørningetema.

 

PAW Patrol legetøj

PAW Patrol er en kæmpe favorit når der kommer til legetøj til 5 årige børn. Både drenge og piger er ellevilde med redningshundene som klarer alverdens opgaver i deres by. Et ring til redningstårnet, og Marshall, Skylar og alle de andre redningshunde, står klar til at hjælpe byens befolkning. De er helte, og det er noget som 5 årige børn er helt vilde med. At de så er hunde samtidig, gør dem bare endnu sejere!

 

Gurli Gris legetøj

De fleste små børn har set tegnefilm med Gurli Gris, hvor hun tager på alverdens eventyrer med sin familie og hendes venner. Det er utroligt populært hos både drenge og piger, og derfor er Gurli Gris legetøj selvfølgelig også helt vildt populært. Det er dog ikke kun legetøj som er populært med Gurli Gris. Der er også lavet masser af børnebøger. Bl.a. Gurli Gris og enhjørningen, samt mange andre. Helt perfekt til 5 årige børn, og desuden en fremragende gaveide til dem.

You Might Be Interested In