25 juni, 2022 #Artikler

Gode ideer til din sommerferie i Danmark

Mangler du inspiration til din sommerferie i Danmark? Du kan sagtens få en sjov og oplevelsesrig sommer uden at forlade landet. Vi har her samlet vores bedste ideer til din sommerferie.

Nyd de danske strande

Hvis vejret er med os, så er det bare med at komme ud på stranden. I Danmark har vi et væld af smukke strande – uanset hvor du rejser hen. I Jylland kan du f.eks. nyde Hvidbjerg Strand ved Blåvand eller Vejers Strand i det sydvestjyske. På Fyn kan du nyde Nyborg Strand lige ned til Storebælt – og på Sjælland kan du nyde Bellevue Strand med udsigt over Øresund. Der er selvfølgelig mange andre smukke strande, som er et besøg vejr hen over sommeren.

Indret din egen sommer-oase

Hvis du er en heldig ejer af en have eller altan, så er sommeren det perfekte tidspunkt at indrette dine små hyggekroge. Det kan du gøre ved at besøge planteskoler og byggemarkeder og finde lige det, der kan gøre dit udendørsareal både hyggeligt og personligt. Når du først har indrettet din oase, så er det bare med at nyde den i (forhåbentligt) det gode sommervejr – enten for dig selv med en god bog eller podcast og et køligt glas rosévin eller sammen med familie og venner til grillaftener.

Prøv et højskoleophold

Vil du gerne tilbringe sommerferien – eller blot en uge af den – med at lave noget, som du elsker? Det kan være alt fra vandring, dykning og undervandsjagt til sang, dans, yoga og meditation. Så er et højskole kurser en rigtig god aktivitet til din sommerferie. Her kan du tilbringe en hel uge med at lave lige det, du elsker sammen med andre, der også elsker det. Det giver uden tvivl venner for livet og en helt unik oplevelse.

Prioritér selvforkælelse

Sommerferien er for de fleste den længste pause fra arbejdsmarkedet hvert år – og det er derfor tiltrængt for mange at bruge i hvert fald en smule af ferien på selvforkælelse. Husk derfor ikke at planlægge hele din ferie ned til mindste detalje. Lad i hvert fald et par dage stå ledige, så du kan f.eks. dase på stranden, holde en spadag eller hvad du ellers kunne have brug for – for at slappe helt af og tanke ny energi.

You Might Be Interested In