03 maj, 2021 #Artikler

Forkæl dig selv og dine gæster med gode drinks

Når man har venner på besøg til en hyggelig og sjov aften, så er det altid fedt at kunne byde på både god mad og drikke. Og efterfølgende, kan det ofte være rigtig lækkert med en god hjemmelavet drink eller to.

Generelt er der rigtig mange forskellige drinks at vælge imellem, men en af de traditionelt helt store hits, den prøvede, den gode, er en gin og tonic.

En G&T kræver ikke meget. Den skal bare blandes efter smag og behag

Udover at være en bitter, men velsmagende, drink, så er der også en anden grund til at gin og tonic er en stabil genganger på stort set alle drinks kort, og en ”go-to” til mange privatfester:

Den er ekstremt nemt at lave. Man skal bruge nogle isterninger, helst i et højt drinkglas, hvorefter man hælder sin dry gin i og herefter noget tonicvand, gerne Fever Tree tonic vand.

Det lækre ved tonic vand fra Fever Tree, er at man kan få dem i forskellige slags. Fever Tree mixers kan fås med den rimelig standard Fever Tree Indian tonic smag, som oftest er den man bruger til G&T. Men man kan også få Fever Tree Mediterranian eller Fever Tree Aromatic tonic vand til at mixe med sin gin.

Oftest når man blander en G&T, siger man, at forholdet skal være ca. 4 cl gin til 10 cl tonic vand, Fever tree eller ej, men i virkeligheden er det lidt efter smag og behag, hvor meget tonicvand man godt kan lide i sin gin og tonic.

Prøv at lave forskellige drinks eller endda shots sammen med vennerne

Og når man nu er i gang med at mixe drinks, så kan det være endnu sjovere at prøve selv at lave diverse drinks, eller måske endda lave egne shots.

Der er masser af gode klassikere man kan lave. Alt fra Whiskey Sour, Old fashioned, Pina Colada og Mojitos til egne “små kolde” shots.

Specielt de ”små kolde” shots er ekstremt nemme at lave, hvor de andre drinks kræver lidt flere ingredienser og måske lidt mere erfaring at få til at blive perfekte.

De ”små kolde” kræver kun isterninger, noget Southern Comfort og noget Rose’s Lime cordial mixer. Det mixer man i en shaker, ryster derudaf, og så har man shots der mest af alt smager lidt som flydende vingummi. Det er et garanteret hit.

Og ikke nok med, at man kan få nogle virkelig lækre drinks ud af det, så kan det også være superhyggeligt at stå og mixe de forskellige drinks sammen, som del af en sjov aften med vennerne.

Uanset hvad, så er det bare at komme i gang med at blande dry gin og Fever Tree tonic vand eller andre drinks, så skal det nok blive en sjov aften uanset hvad. Det er ofte noget som drinks er en garanti for. Og man kan sagtens gøre en aften ud af bare at prøve de forskellige Fever Tree smage.

You Might Be Interested In