12 august, 2021 #Artikler

Find en lokal håndværker

Står du og skal bruge en håndværker? Mange husejere får før eller senere brug for at hyre en håndværker til at hjælpe med reparationer og boligforbedringer. Uanset hvilken type håndværker, du har brug for, kan du finde hjælp på hjemmesiden Virksomhedsdata.com. Her kan du både lave søgninger baseret på branche og lokalitet, så du altid kan få den hjælp, du har brug for.

Alle former for håndværk

Selvom du er en dygtig gør-det-selv-mand eller -kvinde, så er der projekter som er for store og komplicerede til, at du selv bør kaste dig over dem. Herudover er der også en række elektriker- og vvs-opgaver som udelukkende må udføres af en fagmand. Du bør derfor altid sikre dig, at du efterlever reglerne, hvis du selv vil kaste dig over et projekt.

På Virksomhedsdata.com kan du finde håndværkere indenfor alle typer brancher – lige fra tømrer og smede til gartnere og mekanikere. Du kan derfor nemt komme i kontakt med netop den håndværker, du har brug for. På denne måde bliver det nemt at indhente tilbud fra flere forskellige håndværkere, så du får den bedste pris på din opgave.    

Flere informationer giver dig bedre muligheder for at vælge

Udover at finde kontaktoplysninger på konkrete håndværkere, kan du også tilgå virksomhederne stamdata og eventuelt også deres årsregnskaber. Hvorvidt du kan se virksomhedernes regnskaber, afhænger af virksomhedskonstruktion. Er firmaet f.eks. oprettet som et anpartsselskab (ApS), er regnskaberne offentligt tilgængelige, og kan f.eks. ses via Virksomhedsdata.com.

Hvad skal du så bruge regnskaber og stamdata til? Det er altid rart at vide, hvem du handler med, når du skal indgå en aftale, og ved at tage et kig i virksomhedens data, får du et godt indblik i det pågældende firma. Har firmaet f.eks. kørt med underskud igennem længere tid, kan det være risikabelt at indgå aftaler om større projekter, da firmaet kan nå at være gået konkurs, inden arbejdet skal sættes i gang.

You Might Be Interested In