10 august, 2021 #Artikler

Få din baby til at sove trygt med Filibabba

Hos LittleHappy kan du finde et stort udvalg af Filibabbas produkter. Filibabba har rigtig mange produkter, som passer perfekt til, når barnet skal sove. Filibabbas produkter er lavet i høj kvalitet, som sikrer den bedste sove oplevelse. Du kan finde nogle af Filibabbas mest populære produkter, som deres sengetøj i 100% GOTS-certificeret bomuld, hvalen Christian som er den perfekte natlampe og Sengehimlen, som skaber trygge rammer ved sengetid.

Filibabba er, som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret, hvilket betyder, at de sætter fokus på bl.a. bæredyglighed og fabriksarbejdernes arbejdsforhold. Som kunde hos Filibabba, kan du være sikker på at dine bomuldstekstiler er produceret korrekt hele vejen igennem værdikæden.

Find de bedste produkter til sengetid

Find de bedste produkter til sengetid fra Filibabba. Filibabba har et stort udvalg af fantastiske produkter til sengetid. Disse produkter kan hjælpe dit barn med at falde hurtigere i søvn og måske lære dem at sove alene. Hvalen Christian kan hjælpe, hvis dit barn har svært ved at sove alene i mørke. Hvalen lyser værelset op og forbliver tændt hele natten.

  • Sengetøj: Svøb dit barn ind i det lækreste sengetøj fra Filibabba. Sengetøjet er produceret i 100% GOTS certificeret bomuld. Sengetøjet har et satin finish, som giver det et eksklusivt look. Hos LittleHappy kan du finde et stort udvalg af sengetøjet fra Filibabba, som kommer i mange forskellige farver og prints. Ved sengetid kan du ligge sammen med dit barn og snakke om de forskellige elementer der er på sengetøjet.
  • Hvalen Christian: Hvalen Christian er den sødeste natlampe. Hvis dit barn har svært ved at sove i mørke, er det Christan, du skal have fat i. Der kommer en fjernbetjening med, som gør det muligt at skifte farve og lysstyrke på hvalen. Han kommer i 3 forskellige størrelser.
  • Sengehimmel: Sæt en sengehimmel op omkring barnets seng og transformere den om til et prinsesseslot eller ridderborg. Sengehimlen vil skabe tryghed og hygge. Sengehimlen vil give barnet et område, hvor han/hun kan slappe af.

Produkter som er produceret ordentligt

Som kunde hos Filibabba kan du være sikker på at dine bomuldstekstiler er produceret korrekt hele vejen igennem værdikæden. Filibabba er, som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret, hvilket betyder, at de har fokus på bæredygtighed, økologi, social ansvar og fabriksarbejdernes arbejdsforhold. Når du køber fra Filibabba, kan du være sikker på at dine produkter ikke er lavet af børnearbejder.

Filibabba har en bæredygtig tankegang, som kan ses i deres design og produktion. Filibabba tager ansvar for hvert design de laver. Filibabba giver materialer nyt liv, nogle af deres produkter er lavet ud af genbrugsmaterialer som fx deres luftballoner.

You Might Be Interested In