26 december, 2021 #Artikler

Denne valuta kender du måske ikke

Mange kender kun bitcoin og måske også ether, men der findes mange andre. Kryptovalutaer findes der masser af, og man hører nærmest kun om de nyeste. Der findes dog en række forskellige valutaer, som snart har eksisteret i 10 år, og der er stor opbakning bag dem. Mange mener at disse valutaer er mere holdbare end de nye, fordi de ikke er gået om endnu.

Alternativet til bitcoin er litecoin

Når man snakker om et alternativ til bitcoin, så snakker mange om ether, fordi mange mener, at denne er bitcoin 2.0. Det så dog ikke sådan ud i 2013, da Charles Lee udviklede Litecoin, som var sølvet, hvis bitcoin var guldet. Der skulle være flere i omløb, og det skulle gå hurtigere at overføre penge med valutaen. Mange køber stadigvæk litecoin, og du kan også købe litecoin ved at læse denne guide lige her.

Hvad kan man bruge litecoin til?

Man kan købe litecoin til investeringer eller bare til at handle med. Fordelen er, at man meget nemt kan veksle litecoin til bitcoin på alle børser, og herefter kan man veksle bitcoin til nærmest enhver valuta. Er dette ikke muligt, så er det også muligt at veksle litecoin til ether, hvorefter man kan købe den ønskede valuta.

Tekniske forskelle

Der er nogle tekniske forskelle i forhold til valutaen bitcoin, som du kan læse om i en Wikipedia artikel. Logoet er næsten det samme, og der er 4 gange så mange litecoins som bitcoins. Man kunne derfor tro, at bitcoin er 4 gange så meget værd som litecoin. Dette er dog ikke tilfældet, og dette skyldes nok markedskræfterne. Det er meget svært at forudsige ting, når det kommer til kyptovalutaer.

Dette betyder også, at du skal passe på, når du investerer i dem. Mange folk lover en række forskellige ting, men du skal være skeptisk. Vi håber at du fandt denne artikel brugbar. Det kan også være, at du undersøger muligheden for at købe litecoin.

You Might Be Interested In